Mad og Sindsro ved Dina Amholt

Mail: dinas@dinas.dk Mobil: 2120 1202

Det meste af mit liv har jeg været enten under- eller overvægtig. Jeg har prøvet et utal af slankekure. Har også både læst, uddannet og lært en masse omkring vægttab.

Jeg har både været i anoreksi og BED følelserne.

Jeg har en stor livserfaring jeg meget gerne vil dele ud af. Min mission er at hjælpe andre til at få en bedre livsstil og et evt. vægttab.

 

Som uddannet kostvejleder i Sense og Mad og sjæl med Sense, går jeg vejen frem, mod at hjælpe andre med et vægttabsforløb og ikke mindst en bedre livsstil resten af livet.

Jeg kan godt lide at arbejde med den mentale side af et vægttab. Med at ændre tanker på maden og hvordan vi selv har sat regler, restriktioner og vaner op, for at nå et vægttab., ønsker jeg at hjælpe med at få Madro og Sindsro.


Sense har hjulpet mig til et større vægttab det sidste ½ år efter længere tids sygdomsforløb.


Jeg er også uddannet Slanke- og Cambridgekonsulent.

I 8 år har jeg arbejdet som Cambridge diet 1:1 konsulent, hvor folk har været i vægttabsforløb samt haft folk i gruppeforløb med fokus på den mentale side.

Jeg har arbejdet som coach i en årrække. Har bl.a. hjulpet virksomhed, efter halvdelen af deres medarbejdere blev opsagt. Flere af medarbejderne kom til et coachingforløb, hvor vi arbejdede med hvad de ville i fremtiden.

 

Jeg er uddannet Designer og har altid elsket at arbejde med farver.

Jeg ejer et galleri med egen kunst af malerier, glaskunst og smykker.

Jeg sælger materialer til Encaustic voksmaling og har undervist i Encaustic voksmaling i flere år.

Jeg har dog valgt i første halvdel af 2022 at neddrosle mit galleri, så jeg kan have fuld fokus på mine Sense hold og 1:1 vejledninger.

Jeg er også uddannet farve- og stilkonsulent, da jeg elsker at have med farver at gøre.

 


Mit hjertebarn er Biosol – miljøvenlige rengøringsmidler, som jeg har solgt siden år 2002.

Som konsulent til Biosol kan jeg rigtig god lide at give naturen en håndsrækning. – Miljøvenlige rengøringsprodukter, der skåner naturen for kemikalier, sparer på grundvandet og tid på rengøring.