Mad og Sindsro ved Dina Amholt

Mail: dinas@dinas.dk Mobil: 2120 1202

Jeg tilbyder forløb på arbejdspladsen eller lign.

For jer, som gerne vil have et fællesskab på Jeres arbejdsplads, klub eller lign.tilbyder jeg, at komme ud til hos jer. Jeg laver et skræddersyet forløb til Jer efter de behov I har. Jeg kan komme og fortælle omkring Sense principperne og lave bodyanalyser, komme til en opsamling på spørgsmål på et senere tidspunkt eller lave f.eks. et 8 ugers forløb, hvor jeg kommer med oplæg og evt. vejning hver uge i en periode.


Hvor kan jeg komme at gøre en forskel

Det kan være på arbejdspladser, hvor der ønskes nye tanker og muligheder for at forbedre sundheden blandt de ansatte. Det er ofte en win-win situation at tilbyde de ansatte et fælles boost. Den metale del omkring en ny livsstil og evt. vægttab er noget jeg sætter i højsæde. Det handler ikke kun om hvad vi spiser, men også de tanker og følelser der er koblet på mad. Ved hjælp af peptalk og et fællesskab, kan arbejdspladsen få boostet deres medarbejdere til et endnu bedre fællesskab og opbakning til hinanden.


Hvordan ser forløbene ud

Jeg tilbyder individuelle forløb og gruppeforløb på arbejdspladsen eller andre steder med fællesskab. Jeg udarbejder forløbet til hver enkelt sted. Jeg tilpasser forløbet efter jeres behov. Enten individuelle forløb til hver enkelt eller små eller større grupper. Der er mange muligheder. Kan også være fælles oplæg og peptalk og 1:1 samtaler. Sammen finder vi en løsning på behovene. Jeg lægger vægt på vi arbejder både med spisekasserne fra Sense og den mentale værktøjskasse. Sammen sætter vi de brikker sammen, der kan hjælpe lige præcis Jer.

Kontakt mig på mobil med SMS eller ring: 2120 1202. Skriv til dinas@dinas.dk